perjantai 13. helmikuuta 2015

Aina kun sen sanoo tai kirjoittaa ääneen, että ei vain huvita treenata, niin pian huomaa taas treenaavansa. Meille kävi taas vaihteeksi näin. Toisaalta Tinka kyllä osaa pitää huolta siitä, että sitä ei unohdeta. Olen yrittänyt keskittyä vähän koulutehtäviin, mutta toinen uskollisesti kiikuttaa kaikki lelunsa jalkojen juureen ja tekee kaikki osaamansa temput niin sitä huomaa taas, että olisi aika tehdä jotain.

Pitäisi vain muistaa se, että ei Tinkalta voi vaatia asioita joita se ei osaa. Sorrun liian usein siihen, että vaadin siltä liikaa ja sitten se epäonnistuu. Kiukkuhan siitä seuraa, että miksi taas sorruin olemaan typerä. Tämän takia meidän treenailut on jääneet vähemmälle, koska viikko sitten hallilla taas sain paikkiksen pilattua sillä, että vaadin ja odotin Tinkalta liikaa ja sitten se taas nousi ylös.  Ensi viikolla me tehdään niin helppo paikkis, että siinä on pakko onnistua. Lyhyt välimatka ja palkkausta välillä, niin se onnistuu kyllä.Viikko on vierähtänyt kotonakotona, joten on ehditty treenailla pitkin päivää. Nyt onkin sitten väännetty seuraamisen käännöksiä, jotka sujuvat vasemmalle jo todella kivasti. Tinka teki välillä tosi tiukkoja ja hyviä käännöksiä. Huomaa, että on alkanut käyttää peräpäätä ihan uudella tavalla, joten kyllä sen treenaamisesta on ollut hyötyä. Ollaan myös tahkottu rally-tokon avoimen käännöksiä vasemmalle, joista on ollut selvästi hyötyä. Oikealle käännökset eivät ole niin hyviä, mutta kun itse käännyin selvästi, niin sujuivat varsin hyvin. Oikealle käännöksiä pitäisi treenailla enemmän ja tehdä muutenkin oikealle puolelle enemmän treeniä, niin ei pääsisi jumeja syntymään. Ollaan myös otettu seuraamista välillä imuttamalla ja sitten pieniä pätkiä askel kerrallaan. Todella kivalla fiiliksellä ja kontaktilla on tehnyt hommia.  Liikkeestä seisomista on myös otettu pallon kanssa ja kivan näpsäköitä alkavat olla.


Mahduttiin myös mukaan koiratanssikurssille! Kivaa hömpöttelyä on siis tiedossa. Meillä agilityn ja tokon ohjatut treenit loppuvat tämän kuun lopussa. Vieläkin pohdin, että ilmoitanko Tinkan tokoilemaan uuteen ryhmään vai en. Todennäköisesti jatketaan tokoilua ryhmässä, koska on niin paljo mukavampi treenailla kun joku katsoo vierestä ja kommentoi. Saa itse niin paljon enemmän irti treenaamisesta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti