maanantai 25. elokuuta 2014

Viikon varrelta

Keskiviikkona suuntasimme pitkästä aikaan mätsäriin Jyväskylään. Porukkaa oli kivasti paikalla, mutta tapahtuma oli järjestetty todella hyvin! Neljä kehää ja homma pyöri, jotta ei aivan koko iltaa mennyt. Saimme pienten pentujen kehässä sinisen nauhan, koska käytös kehässä ei ollut aivan toivottavaa. Parina oli toinen sheltti ja Tinka oli ehdottomasti sitä mieltä, että olisi ihan vähän voinnut leikkiä ;) Sinisten saaneiden pentujen kehässä saimmekin juosta heti kunnolla ja tämä palkittiin sillä, että olimme sinisten pentujen ykkösiä! Ei muuta kuin odottelemaan Bis-kehää... Bis-kehässä alkoi jo väsymys näkyä Tinkassa ja enää ei oikein tahtonut huvittaa yhtään mikään. Sijoituimme kuitenkin Bis 6, joka oli mielestäni todella hyvin! :)


Torstaina lähdimme aamusta ajelemaan kotia kohti ja pysähdyimme Kokkolaan lenkkeilemään Marin ja Katjan kanssa. Koirat saivat rällätä vapaana ja etenkin Tinkalla ja Kasperilla tuntui olevan mukavat leikit keskenään. Tämän jälkeen suuntasimme vielä Idalle ihastelemaan (rakastumaan) pieniin kookivauvoihin <3 Tinkasta rääpäleet oli varsin veikeitä tapauksia ja niitä oli kiva hieman säikytellä. Illalla kävimme vielä hieman treenailemassa rally-tokoa ja kyllä huomasin, että treenattavaa riittää! Ilmoitin nimittäin meidät Kannukseen kisoihin 12.10.. :D 

Tänään vuorossa oli kauhulla odottamani agilityn alkeiskurssin hallittavuustestit. Olen useaan otteeseen tarkistanut mitä testissä tehdäänkään ja todennut, että saatetaan hallita asiat, mutta toisaalta ei välttämättä sittenkään. Myös murkkuilu on tuonut omat murheensa siihen, että läpäistäänkö testi ;) Tänään oli THE päivä ja tuumasin jo jättää menemättä, koska käytös lenkillä oli no.. järkyttävää. Starttasimme auton kuitenkin kohti hallia ja löysimme vielä perillekkin! Testi olikin paljon leppoisampi mitä olin kuvitellut ja läpäisimme sen helposti :) Taitava Rinkeli <3 Pääsemme siis aloittamaan agilityn alkeet ensi viikosta lähtien!


Tinka tahtoi myös tiputtaa melkein kaikki karvansa juuri ennen näyttelyitä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti