sunnuntai 10. elokuuta 2014

Maailman Voittaja 2014

Sunnuntaina herätessäni kolmelta yöllä ja noustessani odottelemaan Teresaa ja Pasia täytyi moneen otteeseen miettiä, kuinka kahjoa tämä koiran kanssa harrastaminen onkaan.. Nousta nyt aamulla varhain ja ajella pari tuntia näyttelyihin pyörähtää kehässä ja lähteä kotiin ;) Joka tapauksessa pääsimme lähtemään hyvissä ajoin ja poimimme Mariannen kyydille vielä matkan varrelta. Messarissa olimme melko hyvisssä ajoin ja jonottaa jouduimme vain hetkisen. Löysimme melko pian kehän ja rantauduimme niin lähelle kehää kuin vain mahdollista. Hieman treeniä ja odottelemaan ja laittamaan Tinkaa kuosiin :) 

Kehässä oli 26 junnunarttua ja Tinka toki viimeisenä. Porukka jaettiin puoliksi ja omaa vuoroamme odotellessa alkoi Tinkalta jo kärsivällisyys loppua mikä esiintyi mm. pienenä komentamisena ja niin hienosti neiti tarjosi sivulletuloa ;) Pöydälle päästyämme tuomari tutki Tinkan melko nopeasti ja pääsimme juoksemaan edestakaisin missä Tinka hieman otti vauhtia pomppimalla, mutta asettui takaisin tullessa. Ympäri mentäessä juoksi jo todella hienosti ja kyllä saa itse laittaa töppöstä toisen eteen, että pysyy vauhdissa mukana ;) 

Vapaasti suomennettuna 
"Puutteellinen rotutyyppi. Oikeat mantelin muotoiset silmät. Toivoisin paremmat etukulmaukset. Liian pitkä runko. Kantaa häntää liian korkealla. Takakannukset"
EH - Guy Jeavons

Olisin toivonut hieman kattavampaa arvostelua. Tyytyväinen olen silti :) Yhtä kokemusta taas rikkaampana eteenpäin ja uutta intoa tuli taas lisää ja niinpä lähti ilmoittautuminen Tampereen näyttelyyn 20.9 :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti