maanantai 18. elokuuta 2014

Vauhti virtaa suonissa!

Yli viikko asusteltu uusissa ja maisemissa ja vihdoin aletaan kotiutua! :) Tinkalle muutto on ainakin tehnyt todella hyvää, koska virtaa löytyy entistä enemmän. Ollaan siis ehditty ulkoilla todella paljon ja näin ollen tutustua uusiin maisemiin! Helpottava tieto oli myös se, että tätä jatkuu ainakin jouluun saakka, koska koulupäiväni ovat todella lyhyitä :) 

Hieman on myös aloiteltu verkostoitumista koirapiireihin, jotta ei tarvitsisi aivan kahdestaan olla ;) Keskiviikkoisin olisi ainakin tiedossa yhteislenkkejä alueen muiden koirien kanssa.Liityttiin myös Jyväskylän sheltteihin ja toivottavasti päästäisiin mahdollisimman usein tapaamisiin :) Perjantaina täytettiin hakua agilityn alkeisiin ja maanantaina meitä odottaisi hallittavuustesti, mikä hieman jänskättää! Ajatuksissa olisi myös koittaa päästä tokovalmennukseen niin edettäisiin siinäkin johonkin suuntaan :) Jos kaikki nämä toteutuu vauhdikas syksy on tulossa! 

Treenailtu on myöskin jonkun verran ja nyt pitäisi ryhdistäytyä ettei aivan unohdeta kaikkea mitä ollaan jo opittu! Löydettiin lenkkeillessä myös hyvä paikka treenailla, joten otetaan paikka ehdottomasti käyttöön niin saataisiin samalla myös hieman häiriötä treeneihin.

Ruokakin meiltä sopivasti loppui muuton yhteydessä ja näin ollen jouduttiiin (päästiin) Mustiin & mirriin shoppailemaan. Olen tykästynyt canaganin ruokiin jo, kun ne tulivat markkinoille ja siitä lähtien syöttänyt ensin Daralle ja nyt Tinkalle. Meille ovat nimittäin sopineet todella hyvin ja tämän lisäksi maistuvuus on ollut hyvä! Viimeksi kokeilussa oli merkin Free-run chicken ja nyt testiin lähti scottish salmon ja ainakin tähän asti olen ollut tyytyväinen! Tarkoituksena olisi testailla kaikki maut läpi, kunhan tässä ehtii. Testiin lähti myös fullolife skin & coat iho-ja turkkiöljy, joten kokemuksia siitäkin varmaan tänne kirjoittelen myöhemmin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti