tiistai 12. elokuuta 2014

Puhwuh & räyhwäyh

Kuten otsikostakin voi jo arvella niin meidän muuton myötä meille muutti myös murrosikä! Nykyään sekä sisällä, että ulkona kaikille pitää hieman puhista ja murista. Sisällä on onneksi auttanut se, että en reagoi Tinkaan mitenkään ja ulkona olen vain kieltänyt. Toiveissa olisi, että tämä vaihe ohitetaan mahdollisimman pian! Muuten ainakin vielä korvat on jotenkin tallella ja toivottavasti pysyvät myös ;)


Mitään sen suurempaa normaalista arjesta poikkeavaa ei ole sattunut. Ollaan yritetty löytää uusia maastoja lenkkeilyyn, totuteltu asustamaan kahdestaan ja välillä pulahdeltu päijänteessä. Tinka onkin nauttinut vierailuista äidillä, koska siellä on saanut juosta vapaana niin paljon kuin sielu sietää ;)

Pikku hiljaa toiveissa olisi löytää tokoiluun sopiva ryhmä syksylle, joka sopisi myös opiskelijan kukkarolle ;) Perjantaina alkaa haku agilityn alkeiskurssille ja sinne laitetaan anomus menemään ja toivotaan, että pääsemme ryhmään vaikka Tinka ei ihan vielä vuotta olekkaan ;) Innostuin vielä samantien ilmottamaan Tinkan Seinäjoen kv näyttelyyn, joka on lokakuussa. Seinäjoen jälkeen tuleekin vielä Jyväskylä ja suurena kysymysmerkkinä on vielä messari?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti