lauantai 21. kesäkuuta 2014

Reipas rinkeli!

Tänään taas sai olla niin ylpeä Tinkasta! On mahtavaa, kun on koira joka sopeutuu kaikkialle ja kaikkeen. Tänään nimittäin jouduimme huomaamattamme kuskiksi ja Tinka sai toimittaa vänkärin virkaa ;) Tinka matkusti autossa yhtä rauhallisesti kuin aina vaikka auto oli täynnä sakkia, pysäkit ja vaihtuvat ihmiset saivat Tinkan vain onnelliseksi. Mieltä lämmitti kehut siitä kuinka on reipas ja rauhallinen kaveri onkaan :)

Sosiaalisuus tuntuu jakavan aikalailla mielipiteitä. Joidenkin mielestä koiran ei todellakaan tarvi suhtautua ilolla vieraisiin ihmisiin tai käydä tervehtimässä niitä. Toisten mielestä sosiaalisuus on pelkästään suuri plussa. Itse kuulun tähän jälkimmäiseen ryhmään, jotka ovat onnellisia siitä että koira on sosiaalinen ja pitää ihmisistä. Tinkan ystävällisyys ja ihmisrakkaus jaksaa aina yllättää ja positiivisesti. Tämä toki voi johtua siitä, että edellinen koira ei ollut todellakaan sosiaalinen. Daralla oli oma "piiri" ja siihen ei kukaan noin vain päässytkään. Tämän takia ei voinut kuvitellakkaan ottavansa Daraa mukaan mihinkään suuriin ihmismassoihin. Tinkan taas voi ottaa huoletta mukaan mihin vaan, koska Tinka ei ole moksiskaan maisemanvaihdosta.

 
Ollaan me myös tällä viikolla treenattu tottakai! Nouto jätettiin nyt hautumaan ja sitä pitää sitten myöhemmin alkaa katella enemmän :) Tällä viikolla on keskitytty sivulletuloon ja eteentuloon. Molemmissa riittä vielä työtä.
Sivulletuloon tahtoisin nopeutta ja paljon lisää, koska nyt toteutus on todella laiska. Tähän ollaan siis treenattu nopeutta, palkkaamalla nopeista sivulletuloista ja naksulla vahvistettu tätä. Voisin sanoa, että edistystäkin on tapahtunut.
Eteentulossa on ollut ongelmana hieman vino ja kauas jäävä asento. En kiinnittänyt tarpeeksi huomiota näihin, kun asiaa opeteltiin, joten nyt saa korjailla omia virheitä ;) Tässäkin palkattu vain hyvästä suorasta asennosta ja siitä, että on lähellä ja eiköhän me vielä tästäkin hyvä saada!
 
 
Ollaan myös hieman rallyilty, mutta Tinkalla on uusi tärkeä tehtävä joka vie paljon aikaa.. Nimittäin Tinka on päättänyt alkaa hoitotädiksi meidän kissanpennuille! En tiedä arvostaako pennut yhtä paljon hoitajaansa mitä hoitaja pentuja, mutta ahkerasti killejä nuollaan ja leikitetään :) mutta yksi asia Tinkaakin hirvittää nimittäin pentujen kömpinen Tinkan mahan läheisyyteen saa sen nopeasti vaihtamaan paikkaa ;)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti