lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vierivä kivi ei sammaloidu

Lämpimät päivät ovat tehneet sen, että mielummin käyttää Tinkaa uimassa ja illalla myöhään vasta lenkillä. Onni onkin meri 10 kilometrin päässä kotoa. Ei tule aivan heti ahdasta ;)  Torstaina saimmekin koirakavereita Nessasta ja Ahdista :)

                                                        Riemuidiootit rantailemassa   

 
Eilen pystytettiinkin rally-tokokyltit, koska niiden käyttö on jäänyt hävettävän vähälle! Tykkään käyttää netissä valmiiksi olevia kisoissa olleita ratoja, ei joudu itse ajattelemaan niin paljoa, miten kyltit tulevat ;) Tinka oli ensimmäisellä kerralla ihan kierroksilla, koska olihan neiti joutunut olla koko pitkän päivän yksin kotona. Toisella kierroksella mentiin jo hienosti keskittyen ja kolmas kierros oli mahtava! :)
 
Tänään kävin vihdoin ja viimein hakemassa punkkikarkotteet Tinkalle. Päädyin lopulta bayvanticiin, koska siitä olen kuullut todella paljon hyvää. Litkut saatiin niskaan ja vielä ainakaan ei ole edes tarvinnut rapsutella. Tällä alueella on aivan hirvittävästi punkkeja, ja en tahtoisi rajoittaa meidän menemisiä punkkien takia. Helpompi laittaa litkut niskaan niin voi mennä vähän huolettomammin :)
 
Kuumat päivät on onneksi hyvä käyttää sisällä tokoiluun ja temppuiluun, kun pihalla paahteessa ei jaksa tehdä mitään. Tänään ollaan siis vuorostaan vietetty aikaa tokoilun merkeissä. Kyllähän se Tinka oppii, kun osaa vain opettaa ;)
 
 


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti