keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Uusia tuulia ja vanhoja temppuja

Huoli ja stressi syksystä on saanut meidät laiskoiksi. Vihdoin syksyn suunitelmat alkavat olla selviä, joten eiköhän me aktivoiduta taas! Nyt voinkin paljastaa, että minä ja rinkeli vaikutetaan syksyllä Korpilahdella. Harrastusmahdollisuudet oli ensimmäinen asia mikä täytyi kartoittaa ja eiköhän me syksyllä päästä aloittamaan agility ja jatketaan tietenkin tokoilua ja rally-tokoilua! :)

Tänään ja eilen ollaan tokoiltu sen verran, että on jotain mainittavaakin! Eilen keskityttiin seuraamiseen ja vaihtoihin. Tänään vuorossa olikin nouto ja sivulletulo.
Seuraaminen tapahtuu edelleen pääasiassa imuttamalla, mutta kättä nostellaan välillä ja ei tunnu haittaavan neitiä ollenkaan! Reipasta ja tulee hyvin mukana.
Vaihdot onnistuvat jo melko kivasti. Maahan-istu sujuu jo täysin ilman apuja ja tekee nopeasti. Maahan-seiso tarvitsee vielä pienen käsiavun, mutta nopeutta on melko kivasti.
Nouto hierottiin jälleen makkaraa kapulaa ja eipäs tarvinut paljo innostaa, kun neiti haki hienosti kapulaa! Palauttaminen ei aina suju ihan kuin oppikirjassa, mutta pari kertaa tuli hyvä palautus ja suoraan käteen.
Sivulletulot olivat todella nopeita ja tuli juuri oikeaan kohtaan. Tässä pitää vain muistaa vahvistaa kontaktia ja tehdä pelkkiä kontaktiharjoituksiakin.
Ei voi muuta todeta kuin, että pätevä tokoilija <3
 
 
 
 
Meillä alkaa molemmat jo toivoa, että juoksut alkaisivat helpottaa. Omistaja tulee hulluksi hellyydenkipeästä koirasta (Kyllä joka yö on pakko nukkua mahdollisimman lähellä ja mieluiten tietysti mun päällä). Tinka varmaan kaipailee myös koirakavereita joita ei olla päästy moikkailemaan pitkään aikaan. Juoksuista viis, koska tänään päästiin myös rannalle! Ja kyllähän se Tinka ui, kun ei hoksannut kuin syvälle lelu lensi ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti