keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Eckerö KV

Torstaina suunnattiin kohti Turkua ja perjantaina laiva lähti kohti Ahvenanmaata. Meille oli varattu mökki pienestä mökkikylästä puolen tunnin matkan päästä Maarianhaminasta. Maisemat Ahvenanmaalla oli kyllä todella mahtavat! Taisi kyllä olla silti meidän viimeinen reissu, koska punkit. Tinkasta taisin nyppiä 50 juoksevaa punkkia viikonlopun aikana ja nyt kotona on löytynyt kolme kiinnittyny, joten ei kiitos.

Matka oli tosiaan varattu jo tammikuussa, ennen kuin tuomarista oli tietoakaan, joten vähän jännityksellä odotin, millainen tuomari siellä onkaan. Tuomariksi oli valittu Eva Eriksson Ruotsista ja tässä vaiheessa aloin miettiä ilmoitanko Tinkaa ollenkaan tai vaikka ilmoitan vienkö kehään. Onneksi kuitenkin vein! Tuomari oli aivan ihana ja jutusteli koirille todella paljon. Arvostelun jälkeen selitti, että ei tänään SA:ta, koska hänen makuunsa liian vahva vaikka onkin todella kiva kokonaisuus ja liikkuu hienosti. Todella tyytyväisenä lähdin kehästä kuitenkin :)

"Nuori narttu suurimmassa muodossa. Voisi olla feminiinimpi. Voimakas sekä hieman pitkä pää. Riittävästi stoppia. Erinomaiset korvat. Hyvä kaula. Hyvin kehittynyt kroppa ja luusto. Kaunis ja hyvin laitettu turkki. Liikkuu hyvällä askeleella ja esiintyy edukseen. Suosisin numeroa pienempää ja söpömpää kokonaisuutta." - ERI Nuk1


(c) Ida Jokela

(c) Ida Jokela
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti