sunnuntai 13. syyskuuta 2015

13.9 Muurame

Eilen jo lähdettiin ajelemaan kohti Kuhmoista ja mökkiä. Tinka raasu ei ole kauheasti päässyt vapaana juoksemaan, joten ajattelin, että Tinka varmasti nauttisi mökkeilystä ja vapaana kirmaamisesta. Oikeassa olin, koska neiti nötterö juoksenteli tuulispään lailla ja illalla vasta nukkumaan mennessä malttoi rauhoittua. Tinka ehti käydä puolukassa, jahdata oravia sekä tietenki kastella tassuja järvessä. Inhottava emäntä komensi Tinkan laiturin nokkaan makoilemaan, kun pulahdettiin saunasta uimaan, koska neitihän olisi välittömästi tulossa pelastamaan minua ;)

Aamulla suunnattiin kohti Muuramea ja riihivuorta, missä näyttely järjestettiin. Ehdittiin jopa hyvissä ajoin paikalle, joten Tinkan laittamiseenkin jäi ruhtinaallisesti aikaa. Hieman myös ehdittiin tokoilla sivummalla ja ihan näppärästihän se teki. Kehään mentäessä itseäni hieman jännitti, koska viime kertainen kehäkäyttätyminen ei ollut aivan priimaa, mutta Tinka yllätti ja käyttäytyi kehässä todella hienosti! Kaikki tassut muisti pysyä maassa, kun juoksutin Tinkaa ja ääntäkään ei nötteröstä lähtenyt ollenkaan. Pöydällä tuomari kaipaili jo mittatikkua, mutta sitä ei lähettyviltä löytynyt, niin totesi Tinkan olevan kookas, mutta silti menevän vielä määritelmään. 

"Maskuliinisen näköinen. Iso kokoinen. Hyvät pään muoto. Erinomaiset mittasuhteet. Oikea purenta. Erinomaisesti kehittynyt rinta ja riittävästi kaulaa. Erinomaiset takakulmaukset. Erinomainen turkki." ERI - Matejcic Jasna  


2 kommenttia: