tiistai 15. joulukuuta 2015

Kierretään kehääKuukausi ilman kunnon treenejä, ei sovi meille. Viikko sitten perjantaina oli pakko päästä pitkästä aikaa kunnolla tokoilemaan ja huomasi kyllä, että taukoa on ollut. Treenikassiin oli pakattu kurittomuutta, paljon iloa ja turhautumista. Näiden treenien jälkeen tuli selväksi, että tulevat rally-tokokisat saa suosiolla perua. Täytyy myöntää, että lauantain treenit eivät menneet sen kummemmin. Noutokapulakin unohtui puun oksaan ja se haettiin sunnuntaina kotiin.

Tinka nauttii suunnattomasti treenaamisesta ja siitä, että pääsee treenaamaan. Ilo suorastaan paistaa sen naamalta, kun tajuaa pääsevänsä hommiin. Perjantaina ja lauantaina nautti kyllä, mutta kaikki tehtiin puolivillaisesti. Perusasennot menivät selän taakse, noutokapulan kanssa tehtiin täysin omia rallitteluita ja eteen lähetyksissä puolivälissä tuli hepuli. Tauot juostiin omia ja räkytettiin minkä ehdittiin. Ei siis mennyt niin kuin strömsössä.

Maanantaina lähdettiin uudella sisulla treeneihin ja nähtävästi jotain oli jäänyt myös Tinkan päähän. Treeneissä oli kuin eri koira. Aloitettiin paikkiksella, mikä onnistui kivasti. Noutoa tehtiin hieman ja totesin, että ehkä Tinka luovuttaa kapulan edessä, koska sivulla se on jotenkin hankala. Tätä on nyt kotona treenattu vähän ja selkeästi tuntuu paremmalta, kun luovuttaa edessä. Pari pätkää seuraamista patukan kanssa ja pitkästä aikaa tuntui ja näytti kivalta. Eteen lähetyksiä pari ja ensimmäisellä kerralla oli appari apuna ja lähti hienosti! Tunnarin kanssa ollaan kohdattu uusi ongelma, koska menee kapuloille selvästi liian korkeassa vireessä ja ei haistele. Tiistaina kokeiltiin tehdä todella lyhyellä matkalla ja haisteli kaikki läpi ja nosti oman. Tähän täytyy keksiä jotain, että mielentilan saisi oikeaksi. Lopuksi tehtiin pari pistoa hakua ja hetken miettimisen jälkeen hienosti löytyi ukko.


Onnistuneet treenit saivat taas uutta puhtia touhuun. Innolla odotellaan lauantaita, kun päästään halliin treenaamaan! Kyllä vähän kysyi sisua lähteä treenaamaan vaakatasossa tulevaan lumisateeseen puhumattakaan siitä, että pääsi liukastelemaan tihkusateeseen. Toivottavasti säännöllinen treeni joululomalla tuottaa tulosta ja  päästään toivottavasti Savonlinnassakin oikeasti treenaamaan, joten ei tarvitse kärvistellä pitkiä taukoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti