keskiviikko 8. marraskuuta 2017

6.11 Tokokoe Kannus


Voi kamala kuinka paljon jännitti! En varmaan opi ikinä nauttimaan kisaamisesta, mutta silti aina ilmoitan meidät uudestaan ja uudestaan kisaamaan. Täytyy myöntää, että maanantain jännitykselle oli hyvä syy. Tinkahan oli viime kokeessa kipeä, joten hieman jännitti onko se yhdistänyt kivun jotenkin kokeisiin. Onneksi se on fiksu koira ja ei ollut moksiskaan. Koepaikalle tultaessa muistuteltiin vähän, että mitä luvassa on ja tämän jälkeen Tinka sai köllötellä vieressä. Alokkaassa oli kuusi koiraa, joten paikkis oli jaettuna kahteen osaan ja Tinka sai olla toisessa paikkiksessa keskellä.


Paikkis 10 
Tinka on päässyt joka kokeessa olemaan paikkiksessa keskellä, mutta eipä se sitä tuntunut haittaavan. Nätisti ensimmäisellä käskyllä maahan, mutta hieman vilkuili paikkiksen aikana pihalle. Nousi myös hienosti ensimmäisellä käskyllä ylös.

Seuraaminen 9 
Vihdoin saatiin kokeeseen meidän tasoista seuraamista. Pisteet lähti huonoista täyskäännöksistä, mitkä valuu. Täyskäännökset tehtiin siis oikealle, koska vasemmalla tehtävät eivät ole sen kummosemmat.

Liikkeestä maahanmeno 9 
Täytyy sanoa, että ne tiedä mistä piste lähti? Mielestäni aika tavallista Tinkaa. Aiemmin on tullut sanomista aavistuksen hitaasta maahanmenosta ja vajaasta perusasennosta, joten oisivatko ne syynä?

Luoksetulo 10 
Taattua Tinkaa, ei moitittavaa.

Noutoesineen pito 8 
Tinkahan ei mielellään kapulaa suuhun ota ja oli kuulemma vähän pyöritellyt.

Kaukot 8 
Tämä moka menee ihan ohjaajan piikkiin! Käytin käsimerkkejä, mitä en ikinä käytä ja mun käsimerkkien takia pisteitä lähti heti kaksi. Täpäkästi nousi istumaan ja meni maahan kuitenkin.

Hyppy 9 
Tästä lähtenyt piste jäi myös mysteeriksi? Ehkä hieman törmäsi lopussa?

Kokonaisvaikutus 9 
Loppua kohden Tinka alkoi hyytyä, kun itse herpaannuin, joten tuli pari haukkua ja vähän haistelua. Tuomarin mielestä muuten tekee varsin kivasti hommia.

ALO1 183 p KP, TK1 & luokkavoitto2 kommenttia: