keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Oikomossa

Viime viikon tiistaina Tinka pääsi jäsenkorjaajalle. Olin jo aikaisemmin laittanut merkille lisääntyneen peitsaamisen sekä takapään jäykkyyden. Tutut merkit kertoivat, että taas on aika varata aika jäsenkorjaajalle. Tällä kertaa meillä oli vastassa täysin uusi tuttavuus, joten hieman jännitti, mutta täysin turhaan.

Pihalle päästyämme ja Tinkan pompattua autosta, oli tuomio jo selvä, takapää on täysin jumissa. Hoito aloitettiin siis takapäästä ja oli hauska huomata, kuinka Tinka itse yritti tarjota erilaisia asentoja, jotta hoito olisi helpompaa. Tunnin veivaamisen jälkeen Tinka alkoi muistuttaa enemmän koiraa, kuin puupökkelöä ja takapää saatiin hienosti auki. Liikkeelle lähdettiin varovasti, mutta niin vain vetristynyt takapää otettiin käyttöön.

Pari päivän rauhaiselon jälkeen päästiin takaisin normaaliin elämään ja kyllä taas huomasi, että hoito tuli selvästi tarpeeseen. Lenkillä oli mukana kuin eri koira, joka spurttaili ja pomppi entiseen tapaansa. Oikomoon päästään uudestaan kuukauden päästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti