tiistai 26. heinäkuuta 2016

(c) Kirsi


Blogi on elännyt kesän hiljaiseloa, koska mitään sen suurempaa ei ole tapahtunut. Rally-tokoilemassa on käyty viikottain ja siinäpä ne suurimmat. Treenit menee toisinaan hyvin ja toisinaan huonommin. Kesää ollaan vietetty riehuen, pyöräillen sekä uiden. Uimisesta on ehdottomasti tullut Tinkan lempparijuttu.

Elokuussa päästään taas treeneihin kiinni, koska agilityn ohjauskuvioiden opettelu jatkuu ja päästään myös kokeilemaan doboa! Doboilun toivon auttavan jumituksiin ja, jos oikein innostutaan, niin ehkä kotiin täytyy hankkia oma pallo. Elokuussa odottaa myös Viron näyttelyreissu. Syksylle saatiin myös Savonlinnaan agilityyn treenipaikka, joten on mitä odottaa.

Eilen käytiin hallilla muistelemassa, että miltä ne esteet oikein näyttää, koska viikonloppuna olisi tarkoitus osallistua epiksiin supermölleihin eli hyppy-putki-luokkaan. Edelleen kartturi on myöhässä, mutta Tinkasta löytyy sama vauhti. Huvikseen kokeiltiin myös keppejä, koska huhtikuussa jäätiin kymmeneen keppiin ja pariin ohjuriin. Nähtävästi aika on tehnyt tehtävänsä, koska viimeiset toistot tehtiin 12 kepillä ja molemmissa päissä oli kaksi ohjuria. Hieno Tinka!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti