perjantai 29. heinäkuuta 2016

Vattajalla

Pari viikkoa sitten saatiin pitkästä aikaa seuraa Kirsistä ja Taavista, joten pakkohan se oli suunnata vattajalle juoksuttamaan koiria.  Koirat nautti suunnattomasti ja mielestäni kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Touhupetterit.



Kuvat (c) Kirsi














tiistai 26. heinäkuuta 2016

(c) Kirsi


Blogi on elännyt kesän hiljaiseloa, koska mitään sen suurempaa ei ole tapahtunut. Rally-tokoilemassa on käyty viikottain ja siinäpä ne suurimmat. Treenit menee toisinaan hyvin ja toisinaan huonommin. Kesää ollaan vietetty riehuen, pyöräillen sekä uiden. Uimisesta on ehdottomasti tullut Tinkan lempparijuttu.

Elokuussa päästään taas treeneihin kiinni, koska agilityn ohjauskuvioiden opettelu jatkuu ja päästään myös kokeilemaan doboa! Doboilun toivon auttavan jumituksiin ja, jos oikein innostutaan, niin ehkä kotiin täytyy hankkia oma pallo. Elokuussa odottaa myös Viron näyttelyreissu. Syksylle saatiin myös Savonlinnaan agilityyn treenipaikka, joten on mitä odottaa.

Eilen käytiin hallilla muistelemassa, että miltä ne esteet oikein näyttää, koska viikonloppuna olisi tarkoitus osallistua epiksiin supermölleihin eli hyppy-putki-luokkaan. Edelleen kartturi on myöhässä, mutta Tinkasta löytyy sama vauhti. Huvikseen kokeiltiin myös keppejä, koska huhtikuussa jäätiin kymmeneen keppiin ja pariin ohjuriin. Nähtävästi aika on tehnyt tehtävänsä, koska viimeiset toistot tehtiin 12 kepillä ja molemmissa päissä oli kaksi ohjuria. Hieno Tinka!




maanantai 11. heinäkuuta 2016

10.7 Oulu KV

Oulua voisi kutsua lähinäyttelyksi, koska aamulla sai nukkua kahdeksaan asti ja kerrankin virkeänä startata kohti määränpäätä. Luvatuista ukkosista ja sateista ei näkynyt jälkeäkään vaan enemminkin kentällä vallitsi helle, mikä oli ihan mukavaa vaihtelua viime viikkojen säähän. Tuomari oli arvostelussaan melko nopea, joten kehä rullasi sujuvasti eteenpäin.

"Isokokoinen. Feminiinen pää, mantelinmuotoiset tummat silmät, erinomaisessa asennossa olevat korvat, ilmeikäs. Hyvin muodostunut kroppa, oikeat linjat ja kulmaukset. Liikkuu ahtaasti takaa, hyvä häntä. Hyvä turkki ja luonne." EH - Hassi Assenmacher-Feyel


                                                                        
                                                               Kuvat (c) Santra Risto